2023-06-28

Björnen hänger från fönstret i ett hus i Colorado

En björn i Colorado Springs, Colorado, bestämde sig för att invadera ett hus på jakt efter mat. Björnen tog sig in genom ett krossat fönster på bottenvåningen och tog sig upp på övervåningen. Han ville ut igen, men insåg inte att andra våningens fönster hade en annan exteriör.
    Grannar fångade en inspelning av björnen som såg förvirrad ut och hängde ut genom det övre fönstret. Björnen övervägde att släppa sig till marken, men insåg sedan att det var för högt och klättrade in igen. Men han försökte genom fönstret igen med samma resultat.
    Det visar sig att björnen av misstag stängt in sig själv i ett sovrum. En polis öppnade dörren så att björnen kunde gå ut genom samma fönster på nedervåningen som han tog sig in genom. Vi misstänker att polisen höll sig så platt han kunde bakom dörren.
    Ryan MacFarlane var borta den dagen och kom hem till saknade fläskkotletter och snacks och några mindre skador på huset, mycket mindre än han hade förväntat sig. Björnen har varit inblandad i flera andra husinvasioner i området.
    Huffpost: Bear Clings To Colorado Home's Window, Grabs A Treat During Surprise Visit.